Butikskyla

| Tjänster

Kompletta lösningar inom
butik- och livsmedelskyla.

Butikskyla är avgörande för att säkerställa kvaliteten och hållbarheten på produkter inom detaljhandeln. Genom att skapa och upprätthålla rätt temperaturmiljö säkerställs livsmedelssäkerheten och matsvinn minskas.

Kyl & Värmeteknik erbjuder inte bara installation och underhåll av butikskyla utan också skräddarsydda lösningar för att säkerställa optimal prestanda och kostnadseffektivitet. För oss är det viktigt att lösningarna är ekonomiskt anpassade men även miljöanpassade och hållbara för att minska energiförbrukningen och därmed er miljöpåverkan. Oavsett om du behöver uppgradera ditt befintliga system eller bygga en helt ny kylmiljö, är vi här för att vara din pålitliga partner.

| Service

Säkerställ optimal prestanda med regelbundet underhåll

För er som arbetar med livsmedel är en fungerande kylanläggning avgörande för att minska kostsamma matsvinn eller missnöjda kunder. Vi har lösningar som säkerställer att kylanläggningen fungerar optimalt genom hela dess livstid, vi erbjuder service och kan uppdatera anläggningen efter behov.

Vi hjälper er med er butikskyla.

Har ni frågor om eller behöver hjälp kring butikskyla? Hör av er via kontaktformuläret nedan eller direkt till oss via mail, så hjälper vi er!