| Klimatsystem till privatpersoner

Din specialist på allt inom kylteknik.

Vi på Kyl & Värmeteknik är specialister på allt från luftvärmepumpar till större kyl- och frysanläggningar. Vi har lång erfarenhet av att tillhandahålla högkvalitativa kyl- och och värmesystem till privatpersoner likväl en mängd olika industrier och verksamheter i städer som Nyköping, Oxelösund, Vingåker, Norrköping, Linköping och Söderköping.

Vi hittar den energieffektivaste lösningen som passar just er bäst, och installerar både värmepumpar och kylanläggningar anpassade efter dina behov i ditt hem, sommarstuga eller garage.

| Våra tjänster

Med stigande energikostnader lönar det sig att investera i energioptimerade system.

Ta kontroll över ditt inomhusklimat med rätt temperatur i din bostad, sommarstuga eller garage.

Förse huset med både värme och varmvatten året runt– effektivt och energisnålt!

Gör stora besparingar med bergvärme på lång sikt – både energi- och kostnadsmässigt.

| Service

Underhåll och service ökar livslängden på ditt kyl- och värmesystem.

En av de största utgifterna för en fastighetsägare är kostnaden för driften av värme, varmvatten och kyla. Genom att utföra förebyggande underhåll kan man minska driftkostnaden och man säkerhetsställer driften av sin anläggning.

Delbetala i din egen takt.

I samarbete med Wasa Kredit erbjuder vi delbetalning så du har möjlighet att göra din investering på kylsystem på ett bekvämt sätt. Med Wasa Kredits flexibla betalningsalternativ kan du anpassa avbetalningsperioden och månadskostnaderna efter din ekonomiska situation och dina behov.

Kontakt.

Har du frågor om eller önskar offert på ett uppdrag? Hör av dig via kontaktformuläret nedan eller direkt till oss via mail, så hjälper vi dig!