Luftvärmepumpar
och Luftkonditionering

| Tjänster

Smarta värmepumpslösningar för maximalt energiutnyttjande.

En luft/luftvärmepump är den perfekta lösningen för att hålla ditt hem bekvämt året runt. Genom att utnyttja den omgivande luften, fungerar den som en energieffektiv värmekälla på vintern och en svalkande kylare på sommaren. Luft/luftvärmepumpar är enkla att installera och kräver inga dyra rördragningar eller ingrepp i byggnadens struktur. De ger jämn inomhustemperatur och hjälper till att minska energiförbrukningen, vilket sparar pengar på din elräkning. Denna praktiska och kostnadseffektiva lösning gör ditt hem mer bekvämt och miljövänligt, vilket gör det till ett utmärkt val.

Luftvärmepumpar från Panasonic

Vi arbetar med lufvärmepumpar från Panasonic, som är en av de största aktörerna på marknaden och erbjuder ett brett sortiment med driftsäkra värmepumpar. Här nedan ser du ett exempel på en möjlig lösning just för ditt hem, garage eller sommarstuga:

| Luftvärmepump

Panasonic NZ25YKE

Panasonic NZ25YKE är luftvärmepumpen för dig som vill ha Nanoe-X luftreningssystem, Inverter+ och andra smarta funktioner i en Panasonic luftvärmepump till lägsta möjliga pris. NZ-serien från Panasonic garanterar en luftpump av hög kvalité som är utvecklad för låga utomhustemperaturer som -25°C.

Vi hjälper dig med din luftkonditionering.

Har du frågor och funderingar inför ditt köp, eller önskar en offert? Hör av dig via kontaktformuläret nedan eller direkt till oss via mail, så hjälper vi dig!